Datapolitik/personoplysninger
Hos Nabopris.dk passer vi godt på dine data, og deler dem aldrig med andre, med mindre, du har givet os lov, eller der er et andet retligt grundlag for behandlingen af dine personoplysninger.


Det kan eksempelvis være Nabopris.dk’s opfyldelse af en retlig forpligtelse, eller en opfyldelse af en aftale med dig.


Vi respekterer dine personlige oplysninger.
Vi har aldrig solgt og vil aldrig sælge dem til tredjeparter.


Vores politik er, at vi udelukkende bruger dine data til at give dig den bedste og mest relevante købsoplevelse, så vi kan gøre din hverdag nemmere, Vi gør derudover alt for at sikre, at brugen af dine data bliver mere gennemskuelig for dig.
I denne privatlivspolitik beskrives, hvordan Nabopris.dk indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside og anvender de forskellige services og funktioner, som vi tilbyder.


1: Du skal oprette dig som bruger på Platformen med en privat konto til eget brug for at tilmelde dig abonnementet.


Du er ikke forpligtiget til at dele dit password eller lignende. Du er fuldt ansvarlig for de aktiviteter, som sker via din brugerprofil og konto.
Nabopris.dk fraskriver sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Hvis du får mistanke om, at der har været uautoriseret brug af din konto på Platformen, skal du øjeblikkeligt kontakte Nabopris.dk.


Hvis du afgiver personoplysninger om andre end dig selv, opfordrer vi dig til først at indhente samtykke fra disse personer til afgivelse af oplysningerne.


2. Nabopris.dk registrerer og behandler ingen følsomme personoplysninger.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).


I det omfang du selv giver samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger.


Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login og ved køb og betaling.


3. For at blive bruger på Platformen skal du indtaste følgende oplysninger, som du ved oprettelsen giver Nabopris.dk samtykke til at registrere og behandle: Navn, telefonnummer, e-mail.


Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere Ydelsen til dig.


4. Nabopris.dk indsamler de oplysninger, du giver direkte til os, såsom når du opretter eller redigerer din konto, anmoder om Ydelser, kontakter kundesupport eller på anden måde kommunikerer med os.


Disse oplysninger kan omfatte: e-mail, telefonnummer, betalingsmetode, Ydelser, bookingmeddelser og andre oplysninger, som du vælger at give til os i forbindelse med oprettelse af din profil.


5. Oplysninger om brug og præferencer: Vi indsamler oplysninger om, hvordan du interagerer på Platformen ved booking af Ydelser, udtrykte præferencer og valgte indstillinger.


I nogle tilfælde indsamler vi oplysninger ved hjælp af cookies og lignende teknologier, der opretter og vedligeholder unikke identifikatorer.


Du kan læse mere i vores erklæring herom på hjemmesiden under betingelser.

Vi kan også indsamle oplysninger fra samarbejdspartnere, applikationer, sociale medier og lignende.


6. Log-oplysninger:
Når du anvender Platformen, indsamler vi server-logs, der kan omfatte oplysninger såsom IP-adresse, adgangsdato og -tidspunkt, app-funktioner eller viste sider, app-nedbrud og andre systemaktiviteter, browsertype samt det tredjeparts websted eller tjenesteydelse, du benyttede, før du interagerede med vores Platform.


7. Brug af oplysninger.
Vi bruger de oplysninger, vi indsamler om dig, til at levere, vedligeholde og forbedre vores Platform, herunder for eksempel muliggøre betalinger, sende kvitteringer, facilitere Ydelser og evt.

andre produkter, som du anmoder om (og sende relaterede oplysninger), udvikle nye funktioner, yde kundesupport til dig, medarbejdere og underleverandører, udvikle sikkerhedsfunktioner, godkende brugere og sende produktopdateringer samt administrative meddelelser, udføre interne transaktioner for eksempelvis at forebygge svindel med og misbrug af Platformen, finde softwarefejl og operationelle problemer og overvåge samt analysere tendenser i aktiviteter og brug.


Vi kan endvidere bruge oplysningerne til at muliggøre kommunikation mellem dig og en medarbejdere eller underleverandører samt sende beskeder til dig, som vi mener kan have din interesse, herunder oplysninger om produkter, tjenesteydelser, reklamekampagner, og nyheder fra Nabopris.dk.


9. Deling af oplysninger. Vi kan dele dine oplysninger med medarbejdere og underleverandører og andre samarbejdspartnere relevante for levering af Ydelsen, så de kan levere den Ydelse, du beder om.

Platformen kan også integreres med funktioner til deling på sociale medier og andre relaterede værktøjer, der giver dig mulighed for at dele dine handlinger på Platformen med andre apps, websteder eller medier, eller omvendt. Din brug af sådanne funktioner aktiverer deling af oplysninger med venner og offentligheden, afhængigt af dine indstillinger til deling på sociale medier.

To af disse databehandlere, Google Analytics v/Google LLC. Og Facebook Inc. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45. Kopi af Google LLC’s certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI Kopi af Facebook Inc.’s certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active


10. Analyse og markedsføringstjenester der leveres af andre. Vi kan anvende dine oplysninger i forbindelse med analyse og markedsføringstjeneste, der leveres af samarbejdspartnere med henblik på at levere varer eller tjenesteydelser bredt relateret til Ydelsen.


11. Du kan til enhver tid rette dine kontooplysninger ved at logge ind på Platformen. Vær opmærksom på, at i nogle tilfælde kan vi beholde visse oplysninger om dig, som det er påkrævet ved lov, eller til lovlige forretningsmæssige formål i den udstrækning, det er tilladt i henhold til lovgivningen.


12. Så længe du er kunde hos os opbevarer vi dine persondata. Vi gemmer dine persondata i 3 år efter, du sidst har købt en ydelse på Nabopris.dk.com. Dette gør vi for at sikre at du får en god og relevant kundeoplevelse, når du vender tilbage for at købe nye ydelser.

Vi gemmer også dine fakturaer i op til 6 år i henhold til bogføringsloven. Har du ikke købt ydelser i 3 år, vil alle dine data blive anonymiseret, og dine personhenførbare data vil blive slettet. Din kundeprofil vil ligeledes blive lukket.


13. Indsigt og sletning af oplysninger. Du har i henhold til lov om personoplysninger ret til at gøre indsigelse mod såvel indsamlingen som de videre behandling af nævnte oplysninger, og kan med visse lovbestemte undtagelser få besked af Nabopris.dk, som er dataansvarlig, om, hvilke oplysninger, der indsamles om dig. Du har også ret til at tilbagekalde et samtykke.


14. SIKKERHEDEN FOR DIG. Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Det er kun vores medarbejdere og underleverandører, der har et sagligt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, som har adgang til dem.

Alle medarbejdere og underleverandører er desuden underlagt tavshedspligt.


15. Hvis vi foretager ændringer i persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette næste gang du besøger vores site.


16. VERSIONER.

Dette er version 1 af Nabopris.dk ApS persondatapolitik dateret den 18-12-2022


17. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.


18. Klage over behandlingen af personoplysninger.

Hvis du vil klage over behandlingen af dine personoplysninger, kan det ske til den dataansvarlige (DPO), Andreas Licht Sandager, der kan kontaktes på [email protected] eller til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K, [email protected].