★★★★★

5/5 Stjerner på Facebook

+10.000 Glade kunder

Daniel Vallentin

★★★★★

5/5 Stjerner på Facebook

+10.000 Glade kunder

Daniel Vallentin

Rengøring Sjælland

★★★★★

5/5 Stjerner på Facebook

+10.000 Glade kunder

En del af Removo Gruppen

Find din pakke her

Klik på hvilket interval din bolig ligger inden for, så finder vi pakken.

Priser på privat rengøring

Hos nabopris.dk har vi mere end 15 års erfaring med serviceydelser for private.

Vi har igennem årene lært, at sammenhængen imellem en billig pris og en høj kvalitet er med til, at sikre at vores kunder de bliver år efter år.

Hvordan kan vi lave gode priser på privatrengøring?

Det er super simpelt, hele konceptet i nabopris.dk er nemlig, at vi besøger dig og dine naboer når vi alligevel er i området.

På den måde sparer vi på køretiden som du som kunde normalt skal betale.

Så ved at vi kan besøge flere kunder på den samme tid, så kan alle vores kunder få markedets bedste priser.

I dag køre vi dagligt på det meste af Sjælland, så stort set uanset hvor du bor og hvor ofte du ønsker rengøring, så kan vi få det til at passe ind.

Alle de oplyste priser på hjemmesiden er med moms og uden service fradrag.

I 2023 kan du få servicefradrag op til 6600,- kr. pr. voksen person i hustanden, servicefradraget dækker ca. 26% af den pris der figurere på websitet.

Således at en prøverengøring til 525 kr. i virkeligheden kommer til at koste dig 388,5 kr. inkl. moms kørsel, rengøringsmidler og det hele.

Når du skal opgøre dit service fradrag for året, kan du altid finde dine fakturer via dit personlige login.

På den måde er det super simpelt at oplyse til skat.

Vores pakker er super simple.

Du betaler hverken for kørsel, timeforbrug eller rengøringsmidler.

Du betaler en fast lav pris der er opsat i simple intervaller.

Tag et eksempel, hvis det bolig areal vi skal rengøre er 69 kvadratmeter – så booker du blot en rengøring på boksen 0 – 70 M², da 69 jo ligger imellem 0 og 70 kvadratmeter.

Priserne herunder er for det vi kalder standard rengøring.
 
Hvor stort er dit bolig areal?
Klik på det interval din egen bolig ligger inden for og få din pris med det samme.
 

Det er super nemt! alt du skal gøre er følgende:

 1. Find den boks der passer til det antal kvadratmeter boligareal vi skal gøre rent og klik på det interval du ønsker vi gør rent i.
 2. Udfyld info og den ønskede adgangskode til portalen og tryk gå til betaling.
 3. Indtast det mobilnummer du har tilknyttet din mobilepay og fortsæt – Husk at gå ind i din mobilepay app og tryk tilknyt – du skal godkende inden for 5 minutter i din mobilepay app.

Vi kontakter dig inden for 24 timer

Når du har bestilt din rengøring, så ringer vi inden for kun 24 timer og finder en tid der passer til din første rengøring.

Der er ingen binding, så hvis du ønsker at fortsætte efter den første rengøring, så fortsætter vi blot i det ønskede interval og ellers kan du altid opsige din aftale.

Er du stadigt i tvivl eller fortrækker du blot at ringe, så er det også helt fint. Vi skal nok sikre at du får den korrekte løsning for dig.

En standard privat rengøring omfatter:
 • Støvsugning
 • Vask af gulve.
 • Støvsugning af møbler overfladisk.
 • Afstøvning af vandrette og tilgængelige flader, borde, vindueskarme, reoler og lign.
 • Rengøring af badeværelset/toiletter
 • Rengøring af køkken, køkkenvask og udvendigt aftørring af skabe /skuffer / komfur/ emhætte.
Med andre ord, alt det 90% af os har behov for i det daglige. Har du andre behov, eller bare spørgsmål, så ring på: 93 40 49 48 Så sidder vi klar i kundeservice, til at tage imod dit opkald.
Daniel Vallentin
Indehaver & Passioneret Rengøringsmand

Hvad siger kunderne?

★★★★★

Nemt, billigt og helt fantastisk vinduespudsning

Nemt, billigt og helt fantastisk vinduespudsning. Jeg kunne godt sætte en masse ord på men 79 kroner for rene vinduer i hele hytten, så behøver jeg vidst ikke sige mere. I er også super søde, men det vigtigste er, at det spiller og det har det gjort fra dag 1.
Mick Guldbach
via Facebook

★★★★★

Rene vinduer overraskende god service

Overraskende god service, for ikke at sige fantastisk service. Jeg har brugt mange vinduespudsere før og jeg var først lidt skeptisk men blev lokket med af prisen, da min veninde der bor i nærheden brugte jer og fortalte jeg kunne få nabo rabat. Men selvom det er billigt, så bliver der ikke gået på kompromis med noget. Der er overskud til en snak og vinduerne har aldrig været renere.
Zanna-Inez Nielsen
via Facebook

★★★★★

Før havde jeg aldrig rene vinduer, nu har jeg altid rene vinduer

Før havde jeg aldrig rene vinduer, nu har jeg altid rene vinduer. Priserne er rimelige, der er super nemt at tilmelde sig og hvis det fortsætter som nu, får jeg nok aldrig behov for, at afmelde mig. Mega fedt, men også kan bestille invendig pudsning når de trænge.
Jannick Joel
via Facebook

Hvorfor os til privat rengøring

Hos nabopris.dk er vores evige målsætning, at gøre det simpelt og transparent for dig som kunde uanset hvilke af vores ydelser du ønsker at gøre brug af.

Derfor har vi sammenskruet, nogle pakker på privat rengøring som vi ved vil dække langt størstedelen af de Danske husstande – og som også er til at forstå – Vi har nemlig ingen ekstragebyrer, ingen bindinger, ingen ting med småt du bekymre dig om.

Du får også Danmarks laveste pris på din prøverengøring, fordi erfaring viser, at de kunder vi gør rent hos generelt bliver i mange år.

Men skulle du stik imod forventning, ikke ønske fortsætte efter din prøverengøring, så er vi lige gode venner af den grund.

Vi samler nemlig kun på tilfredse kunder.

Ofte stillede spørgsmål​

Konceptet nabopris.dk, bygger på at vi kan minimere køretid ved, at klarer vores opgaver når vi allerede er i området.

Så vi forsøger i så hvid mulig udstrækning, at få dig til at passe ind i vores kalender, når vi allerede er ude og besøge dine naboer.

Gudskelov køre vi næsten dagligt på det meste af Sjælland og laver privat rengøring. Derfor kan vi i 9/10 tilfælde få dine ønsker til, at passe ind i vores kalender.

Skulle det imod forventning ikke passe, så har vi endnu ikke oplevet, at vi ikke kunne få det til at passe med lidt god vilje og fleksibilitet.

Helt kort. Nej selvfølgeligt er der ikke binding på abonnementet.

Vi tror på, at du som kunde skal have friheden til, at vælge os til og fra, hvis du imod forventning ikke skulle ønske vi fortsætte med privat rengøring for dig.

Da vi lever af tilfredse kunder, så har det indtil nu ikke været en udfordring.

Nogen af vores kunder har kørt med fast privat rengøring siden de tilmeldte sig og andre køre det periodisk når de har for travlt til at kunne overskue det. 

Der er også dem der bare prøver det og vurdere, at det ikke er noget for dem.

Uanset hvem du er, så er vi lige gode venner af den grund. 
Vores kundetilfredshed, er et produkt af gensidig tillid og respekt for forskellighed.

Nabopris på privatrengøring giver langt de fleste en fornuftig årlig besparelse, men lad os være ærlige det er kvaliteten der holder på kunderne.

Spar penge med nabopris

Der hvor du til gengæld kan spare virkeligt mange penge, det er på alle de relaterede serviceydelser, som alle boligejere får behov for.

Vi sender løbende SMS’er og e-mails ud med super gode rabatter på sæsonens service ydelser.

Hvilke ydelser kan jeg spare penge på?

Vores tema er som nævnt boligejere og de service ydelser der er relateret til det at have en bolig.

Så det kan være alt fra Fliserens & Greenkeeping til Skadedyrsbekæmpelse, Hækkeklipning, hulmursisolering, vinduespudsning og meget andet.

Flere af ydelserne facilitere vi selv med vores velkendte naborabat.

Rabat hos samarbejdspartnere

Vi støder ofte på dygtige og kompetente samarbejdspartnere, der kan se fidusen i at give nabopris til vores kunder og som vi kan stå 100% inde for.

Og hvis de er dygtige nok til os, så indhenter vi den bedste rabataftale og tilbyder den til vores kunder, så du selv slipper for, at skulle sidde og ligge arm om den sidste 25 øre.

Med andre ord, behøver du faktisk kun at gå et sted hen for, at få den bedste pris på dine service ydelser til hus og have.

Hos nabopris.dk, er Miljøhensyn en mærkesag. 

Af følgende 3 årsager:

 1. Vores kunder skal selvfølgeligt kunne forvente, at de rengøringsmidler vi bruger ikke ender med give jer eller jeres børn allergier eller andre gener.
 2. Vi tror på en bedre verden for, og alt hvad vi kan gøre for at sikre 

Derfor bruger vi altid miljøvenlige