★★★★★

5/5 Stjerner på Facebook

+10.000 Glade kunder

Daniel Vallentin

★★★★★

5/5 Stjerner på Facebook

+10.000 Glade kunder

Daniel Vallentin

Greenkeeping

★★★★★

5/5 Stjerner på Facebook

+10.000 Glade kunder

En del af Removo Gruppen

★★★★★

Nemt, billigt og helt fantastisk vinduespudsning

Nemt, billigt og helt fantastisk vinduespudsning. Jeg kunne godt sætte en masse ord på men 79 kroner for rene vinduer i hele hytten, så behøver jeg vidst ikke sige mere. I er også super søde, men det vigtigste er, at det spiller og det har det gjort fra dag 1.
Mick Guldbach
via Facebook

★★★★★

Rene vinduer overraskende god service

Overraskende god service, for ikke at sige fantastisk service. Jeg har brugt mange vinduespudsere før og jeg var først lidt skeptisk men blev lokket med af prisen, da min veninde der bor i nærheden brugte jer og fortalte jeg kunne få nabo rabat. Men selvom det er billigt, så bliver der ikke gået på kompromis med noget. Der er overskud til en snak og vinduerne har aldrig været renere.
Zanna-Inez Nielsen
via Facebook

★★★★★

Før havde jeg aldrig rene vinduer, nu har jeg altid rene vinduer

Før havde jeg aldrig rene vinduer, nu har jeg altid rene vinduer. Priserne er rimelige, der er super nemt at tilmelde sig og hvis det fortsætter som nu, får jeg nok aldrig behov for, at afmelde mig. Mega fedt, men også kan bestille invendig pudsning når de trænge.
Jannick Joel
via Facebook

Team nabopris

MIT JOB, ER DIN Græsplæne

Græsslåning

Vi vil gerne dele en fantastisk nyhed med dig – vores løsning til en grøn og veltrimmet græsplæne, der ikke trimmer din konto! 

Lad mig kort forklerer, hvorfor vi er det rette valg til at stå for græsslåning og greenkeeping, til den helt rette pris.

God pris på græslåning og greenkeeping

Lad os starte med prisen, fordi vi ved, det er vigtigt for dig. Hos Nabopris.dk starter prisen på græsslåning allerede ved 0,6 kr. pr. kvadratmeter. 

Ja, du læste rigtigt, det er ikke en fejl! Vores priser på græsslåning er utroligt konkurrencedygtige, og vi lover, at du får værdi for hver en krone.

Spar helt op til 25% ekstra ved at stå sammen

Men vent, der er mere! Hvis du og dine naboer beslutter jer for at få jeres græs slået på samme tid, vil I automatisk spare 25% ekstra på græsslåningen. 

Vi tror nemlig på det gode naboskab, hvor naboerne står sammen så 2+2 giver 5.

Ved at at vi sparer køretiden og kan slå jeres græsplæner samme dag, så får i alle sammen en besparelse der er til at mærke.

Vi brænder virkelig for at hjælpe folk som dig med at få en vidunderlig have uden at skulle bekymre dig om græsslåning pris. Vi forstår vigtigheden af en velplejet have og ønsker at gøre det overkommeligt for dig. 

Få en fast aftale på græsslåning og greenkeeping

Vores fleksibilitet er også en stor fordel. Vi tilbyder faste aftaler med gode rabatter, så du kan få en pålidelig græsslåning -og greenkeepingservice uden besværet med at booke hver gang. 

Tænk på os som din personlige græsspecialist, altid klar til at tage sig af din græsplæne.

Vores team af erfarne gartnere og greenkeeping eksperter er her for at sikre, at din græsplæne altid ser ud som en drøm. 

De har alt det nødvendige udstyr og ekspertise til at få din have til at stråle med vores greenkeeping pris.

Men det bedste ved Nabopris.dk er, at det handler om fællesskab. Ved at slå græsset sammen med dine naboer bidrager du til en smukkere nabolag og styrker forholdene til dine naboer.

I en travl hverdag kan det være en befrielse at slippe for at bekymre dig om græsslåning og greenkeeping pris.

Lad os tage os af det, så du kan bruge din tid på det, du virkelig elsker. 

Klipningsgaranti

Du får den gode rabat fordi vi kan kigge forbi når vi alligevel er i området.
 
Vi er dog fuldt bevidste om, at i det øjeblik man tager beslutningen om, at få slået græsset, så trænger græsset som regel også til at blive slået.
 
 

Maksimalt 14 dage

Derfor har vi indført klipningsgaranti, hvor vi  garanterer, at din græsplæne bliver slået inden for 14 dage fra du har tilmeldt dig vores abonnementsservice.